SAMSUNG GALAXY NOTE10+ BLACK 512 GB

UUSI NOTE 10+ 512 GB Vallankumouksellisen tehokas - Samsung haastaa uudella Galaxy Note10+:lla käsityksen siitä, mitä matkapuhelimella on mahdollista tehdä.
SaatavuusVarastossa
SKU
SM-N975FZKGNEE
1 279,00 €

SAMSUNG GALAXY NOTE10+ DUAL-SIM AURA BLACK 512 GB - UUSI NOTE 10+ 512GB!

 

Vallankumouksellisen tehokas - Samsung haastaa uudella Galaxy Note10+:lla käsityksen siitä, mitä matkapuhelimella on mahdollista tehdä.

Note10+ tarjoaa äärimmäisen suurta suorituskykyä, helppokäyttöisiä toimintoja, monipuolisuutta ja upeaa muotoilua. Mukana on tietenkin S Pen, joka tekee työnteosta tehokkaampaa ja intuitiivisempaa. Galaxy Note10+ on enemmän kuin puhelin: se on kovimmatkin vaatimukset täyttävä tietokone, pelikonsoli, muistikirja, kuvien ja videoiden editointilaite.

Tehokas suorituskyky
Galaxy Note10+:n suoritin on valmistettu uudella seitsemän nanometrin teknologialla, jonka ansiosta se on 20% nopeampi kuin Galaxy Note9. Vaikka se onkin teholtaan suurempi, se kuluttaa vähemmän virtaa ja akku kestää pidempään työkäyttöön, luovuuteen ja viihteeseen. Akku kestää pidempään, koska puhelin oppii käyttötottumuksesi ja pystyy säästämään virtaa sulkemalla toimintoja, joita et käytä. Lisäksi pikalataus on päivitetty entistäkin nopeammaksi. WiFi-tekniikka on päivitetty WiFi6-versioon, jonka ansiosta vastaanotto on vakaampaa ja jopa 20 % nopeampaa monien WiFi-verkkojen alueilla, kuten julkisissa kaupunkiympäristöissä. Suorituskykynsä ansiosta se on myös erinomainen puhelin kaikille, jotka haluavat nostaa pelaamisensa uudelle tasolle. Teho, akku ja WiFi6-yhteys varmistavat, että viiveitä on vähemmän ja pelaamiselle jää enemmän aikaa.

Tehokas muotoilu
Uuden Galaxy Note10+:n näytön kuvasuhde on 19:9, mikä päästää elokuvat oikeuksiinsa ja antaa mahdollisuuden käyttää useampia sovelluksia samanaikaisesti. Note on suurempi puhelin, joka tarjoaa suurempia elämyksiä. Se tuntuu kuitenkin mukavalta kädessä ergonomisen ja ohuen muotoilunsa ansiosta. Etukamera vie erittäin pienen osan näytön pintaalasta ja kehykset ovat lähes olemattomat, joten näyttö kattaa 95 % puhelimesta. Siten tarjolla on suuria elämyksiä niin kätevässä muodossa kuin mahdollista. Käyttöliittymä on mukautettu näytön koon mukaan niin, että toimintojen selaaminen ja näytön napauttaminen sujuvat helposti yhdelläkin kädellä. Galaxy Note10+ tuntuu ylelliseltä kädessä. Sen reunojen pehmeän pyöreät muodot tuntuvat miellyttävältä mutta tuntuma on silti vakaa.

Tehokas tuottavuus
S Pen tarjoaa nopeamman ja tarkemman työskentelytavan. S Pen on kätevästi puhelimen sisällä ja kun otat sen esiin, saat käyttöösi käteviä pikavalintoja eri toimintoihin ja ohjelmiin. Voit tehdä nopeita luonnoksia tai yksityiskohtaisia piirroksia avaamatta puhelinta tai mitään sovellusta. Muistiinpanot voi helposti siirtää tekstimuotoon esim. Microsoft Wordissä työstettäväksi. Kynässä on Bluetooth ja liikeanturi, joten sitä voi käyttää myös esimerkiksi esitelmien hallintaan tai kameran kauko-ohjaamiseen. Uudessa Galaxy Note10+:ssa on entistäkin parempi DeX. Voit liittää Galaxy Noten tietokoneeseen USB-adapterilla ja käyttää puhelinta ja tietokonetta rinnakkain samalla näytöllä. Voit käyttää sekä puhelimen sovelluksia että tietokoneen ohjelmia ja siirtää tiedostoja kätevästi tietokoneen ja puhelimen välillä.

Tehokas luovuus
Uusi Galaxy Note10+ ottaa suuren askeleen eteenpäin valokuvaamisen ja videokuvaamisen alueella. Kuvanvakautusta on kehitetty, jotta kuvasta tulee vakaa epätasaisista vuoristopoluista tai nauravasta kuvaajasta riippumatta. Lisäksi videoissakin voi käyttää bokeh-efektiä eli lyhyttä syväterävyyttä, jos halutaan korostaa kuvauskohdetta ja häivyttää taustaa. Laajakulmakamera kattaa 123 astetta näkökentästä, eli yhtä paljon kuin ihmissilmä. Voit siis kuvata vaikuttavia maisemia ja saat koko ryhmän mahtumaan samaan kuvaan.
Uudessa Galaxy Note10+:ssa on myös kaksi videoeditointimahdollisuutta: yksinkertaisempi editointi Galleria-sovelluksessa ja tuki ammattimaisemmalle Adobe Rush -sovellukselle.
Galaxy Note10+:n uutuuksiin kuuluu myös Audio Zoom -toiminto, jossa puhelimen kolme mikrofonia antavat mahdollisuuden zoomata äänen niin, että videoihin saa enemmän läsnäolon tuntumaa.
Galaxy Note10+:ssa on myös Time-Of-Flight-toiminto, joka tarkoittaa sitä, että kameran avulla voi mitata etäisyyksiä ja mittoja. Voit esimerkiksi tarkistaa mahtuuko huonekalu kotiisi tai televisio seinälle.

Koe Samsungin teho
Uuden Galaxy Note10+:n sisäinen muisti on reilun kokoinen, se on vedenja pölynkestävä IP68-luokituksen mukaisesti ja äänentoisto on AKG:n optimoima. Samsung Knox -tietoturva suojaa sisältöä, puhelimen voi avata näytössä olevalla sormenjälkitunnistuksella tai kasvojentunnistuksella, ja puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaa. Sen voi ladata langattomasti ja virtaa voi myös jakaa langattomasti.

 

 

 

 

Tekniset tiedot:

 

Akku

Akun kapasiteetti, 4300 mAh

 

Kamera

Etukamera, 10 MP
Takakamera, 12 MP

 

Käyttöjärjestelmä

Käyttöjärjestelmän versio, 9.0
Mobiilikäyttöjärjestelmä, Android

 

Levyasema

Tallennuskapasiteetti, 512 GB

 

Liitännät

Liitännät, USB-C

 

Muisti

RAM-muisti, 12 GB

 

Muut ominaisuudet

IP-luokitus, IP68

 

Navigointi

GPS, Kyllä

 

Näyttö

Kuvasuhde, 19:9
Näytön koko, 6.8"
Näytön resoluutio, 3040 x 1440 pikseliä

 

Paino ja mitat

Tuotteen mitat (L x S x K), 77.1 x 7.9 x 162.3 mm

 

Prosessori

Prosessorin kellotaajuus, 2.70 GHz
Prosessoriytimien määrä, 8

 

Puhelinominaisuudet

Kaksois-SIM ominaisuus, Kyllä
Knox Mobile Enrollment-tuki, Kyllä
Zero-Touch Enrollment-tuki, Ei

 

Tallennusmedia

Maksimi muistikortin koko, 512 GB
Yhteensopivat muistikortit, Micro SD

 

Tiedonsiirto

Bluetooth, Kyllä
Bluetooth-versio, 5.0
NFC-tuki, Kyllä

 

Tietoturva

Sormenjäljenlukija, Kyllä

 

Väri

Väri, Musta

 

Muut

EAN-koodi, 8806090126192
Pakkauksen korkeus, 61.00 mm
Pakkauksen leveys, 93.00 mm
Pakkauksen nettopaino, 300.00 g
Pakkauksen paino, 0.50 kg
Pakkauksen pituus, 180.00 mm
Pakkauskoko, 10
Tuoteryhmä, ÄLYPUHELIMET
Valmistaja, SAMSUNG
Valmistajan koodi, SM-N975FZKGNEE