MICROSOFT WIRELESS DESKTOP 850

LANGATONTA VAPAUTTA! Nauti langattoman tekniikan mahdollistamasta vapaudesta ja mukavuudesta. Voit mennä jopa 5 metrin päähän tietokoneesta signaalin heikkenemättä liikaa. Voit myös ottaa pelkän hiiren mukaasi kannettavan kanssa käytettäväksi - pieni lähetin-vastaanotin kiinnittyy kätevästi hiiren pohjaan, kun on aika lähteä matkaan. Näppäimistön ja hiiren käyttöönotto on helppoa - riittää, kun asetat paristot paikalleen, kiinnität pienen lähetin-vastaanottimen ja alat kirjoittaa! Näppäimistössä on myös käytetty Advanced Encryption Standard (AES) -teknologiaa, joka suojaa henkilökohtaiset tiedot salaamalla näppäillyt merkit.
SaatavuusVarastossa
SKU
PY9-00028
49,00 €

MICROSOFT WIRELESS DESKTOP 850 - LANGATONTA VAPAUTTA!

Nauti langattoman tekniikan mahdollistamasta vapaudesta ja mukavuudesta. Voit mennä jopa 5 metrin päähän tietokoneesta signaalin heikkenemättä liikaa. Voit myös ottaa pelkän hiiren mukaasi kannettavan kanssa käytettäväksi - pieni lähetin-vastaanotin kiinnittyy kätevästi hiiren pohjaan, kun on aika lähteä matkaan. Näppäimistön ja hiiren käyttöönotto on helppoa - riittää, kun asetat paristot paikalleen, kiinnität pienen lähetin-vastaanottimen ja alat kirjoittaa! Näppäimistössä on myös käytetty Advanced Encryption Standard (AES) -teknologiaa, joka suojaa henkilökohtaiset tiedot salaamalla näppäillyt merkit.

Luotettava langaton yhteys
Nauti 2,4 gigahertsin (GHz) langattomasta tekniikasta, joka tarjoaa luotettavan yhteyden jopa 4,5 metrin etäisyydellä käytännöllisesti ilmaan mitään häiriöitä.

128-bittinen AES-salaus
Näppäimistössä on käytetty Advanced Encryption Standard (AES) -teknologiaa, joka suojaa henkilökohtaiset tiedot salaamalla näppäillyt merkit. Kukin näppäimistö on tehtaalla yhdistetty pysyvästi vastaanottimeensa, joten mitään avaintietoja ei koskaan jaeta ilmateitse.

Käyttömukavuutta ja hallittavuutta - kummallakin kädellä
Ylivoimainen, käyttäjän kätisyydestä riippumaton käyttömukavuus.

Microsoftin optinen tekniikka
Tarkka optinen seurantatekniikka tekee kohdistimen ohjauksesta erittäin herkän.

Snap-in -vastaanotin
Liitä langaton vastaanotin tietokoneen USB-porttiin, kun olet valmis aloittamaan työt. Kuljetuksen ajaksi voit kiinnittää vastaanottimen hiireen, jolloin se katkaisee hiiren virran automaattisesti.

Akun tilailmaisin
Vältä tyhjentynyt akku. Akun tilan osoitin palaa punaisena, kun akun virta on vähissä.

Valmistaja

MICROSOFT

Valmistajan koodi

PY9-00028

Takuu

3 V

Akku

Akun tyyppi

AAA + AA

Järjestelmävaatimukset

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät

Mac OS X 10.4-10.7,Windows 10, 8, 7

Liitännät

Liitäntäteknologia

Langaton

Mobiili

Ei

Malli

Ergonomisesti muotoiltu

Ei

Tuotteen tyyppi

Yhdistelmä

Muut ominaisuudet

Lyhyt yhteenveto

Nauti langattoman tekniikan mahdollistamasta vapaudesta ja mukavuudesta. Voit mennä jopa 5 metrin päähän tietokoneesta signaalin heikkenemättä liikaa. Voit myös ottaa pelkän hiiren mukaasi kannettavan kanssa käytettäväksi - pieni lähetin-vastaanotin kiinnittyy kätevästi hiiren pohjaan, kun on aika lähteä matkaan. Näppäimistön ja hiiren käyttöönotto on helppoa - riittää, kun asetat paristot paikalleen, kiinnität pienen lähetin-vastaanottimen ja alat kirjoittaa!

Paino ja mitat

Hiiren mitat (L x S x K), mm

58 (l) x 113.5 (k)

Näppäimistön mitat (LxSxK), mm

456 (l) x 158 (k)

Pakkausmuoto

Pakkaustyyppi

Kuluttaja

Sisääntulolaitteet

Laitteen liitäntä

USB

Liikkeen havaitsemistekniikka

Optinen

Selausrulla

Kyllä

Tietoturva

Salaus

Kyllä

Virranhallinta

Paristojen määrä

3

Väri

Väri

Musta