LOGITECH SURROUND KAIUTINJÄRJESTELMÄ Z906

LIITÄ JOPA 6 AUDIOLAITETTA YHTÄ AIKAA! Kaiuttimiin voi liittää jopa kuusi audiolaitetta yhtä aikaa. Näitä voivat olla esimerkiksi televisio, dvd-soitin, digiboksi, Blu-ray-soitin, pelikonsoli tai tietokone. Sisääntuloina näissä voidaan käyttää mm. optisia, RCA- ja 3,5 millimetrin liitäntöjä.
SaatavuusVarastossa
SKU
980-000468
499,00 €

LOGITECH SURROUND KAIUTINJÄRJESTELMÄ Z906- Liitä jopa 6 eri äänilähdettä!

Logitech Surround Sound Speakers Z906 toistaa 5.1 monikanavaiset tilaäänet järisyttävällä 500 watin (RMS) kokonaisteholla. Kaiuttimet ovat myös THX-laatusertifioidut, jonka ansiosta kuuntelija voi olla varma leffateatteritason äänentoistokokemuksesta olohuoneessaan.

Logitech Z906 toistaa yksityiskohtaiset Dolby Digital- tai DTS-ääniraidat digitaalisen dekooderinsa avulla ja se myös muuntaa kaksikanavaiset stereoäänet kuulijan ympäröiviksi tilaääniksi. Olohuonetta järisyttävät bassoäänet toistetaan 165 watin bassovahvistimella.

Logitech Z906 on suunniteltu myös monipuoliseksi, jotta se sopisi mahdollisimman moneen olohuoneeseen. Kotiteatterikaiuttimiin voi liittää jopa kuusi audiolaitetta yhtä aikaa. Näitä voivat olla esimerkiksi televisio, dvd-soitin, digiboksi, Blu-ray-soitin, pelikonsoli tai tietokone. Sisääntuloina näissä voidaan käyttää mm. optisia, RCA- ja 3,5 millimetrin liitäntöjä.

Selkeälukuinen näyttö ja pinottava muotoilu tekevät ohjainyksiköstä tyylikkään lisän kodin viihdejärjestelmiin. Langattomalla kaukosäätimellä voi hallita kuuntelukokemusta suoraan sohvalta ja seinään kiinnitettävät satelliittikaiuttimet muuttavat olohuoneen kotiteatteriksi.

Tekniset tiedot:

 

TUOTENIMIKE LOGITECH SURROUND SOUND SPEAKER Z906
TUOTEKOODI 980-000468
VALMISTAJA LOGITECH
TUOTERYHMÄ KAIUTTIMET
SUOSITELTAVA KÄYTTÖMAA Universaali
PAKKAUS RETAIL
TEHO RMS (Kaiutin) 5 x 67W
IMPEDANSSI 4 Ohms
TEHO RMS (Subwoofer) 165W
PAKKAUS SISÄLTÄÄ Speakers
Speaker connection wire
1.8-m (6-foot) six-channel direct cable
Stackable control console
Wireless remote
3 AAA batteries
User documentation
LIITÄNNÄT 2 digital optical inputs
Digital coaxial input
Six-channel direct input
RCA input
3.5 mm input
LAITTEISTOVAATIMUKSET Computers, music players, TVs, Blu-ray™/DVD players and other audio sources with digital optical, digital coaxial, RCA audio or 3.5 mm out
PlayStation®2, PLAYSTATION®3, Xbox 360® or Wii® ™ using the AV cable that comes with your console
LISÄOMINAISUUDET THX® Certified
Dolby Digital 5.1 decoding
DTS decoding
3D Stereo (surround sound from 2-channel sources)
Control console, stackable
4 satellites, wall mountable
Centre channel speaker, wall mountable
Ported, side-firing subwoofer
Infrared remote control
TAKUUAIKA 2 V