LOGITECH MARATHON LANGATON HIIRI

VIRTA RIITTÄÄ PITKÄÄN! Langaton megavirtainen hiiri! Marathon -hiiressä virtaa riittää ja riittää. Hiiri käyttää alle puolet vastaavien langattomien hiirien käyttämästä virrasta, joten käyttöikää on jopa kolme vuotta paristojen vaihtamisten välillä*. Lisäksi sen erittäin pienikokoinen langaton vastaanotin pysyy liitettynä tietokoneeseesi, joten hiiri on valmis käyttöön pitkäksikin aikaa milloin ja missä hyvänsä. Pikavieritystoiminnon ansiosta voit selata pitkiä asiakirjoja kuin lentäen ja löytää etsimäsi tuossa tuokiossa. Laserseurannan ansiosta osoittimen hallinta on sulavaa ja tarkkaa. Oikeakätisen muotoilun ansiosta kätesi on yhtä mukavasti töiden päättyessä kuin niitä aloittaessasi.
SaatavuusVarastossa
SKU
910-001949
49,00 €

Logitech® Marathon Mouse M705

Langaton megavirtainen hiiri!
Marathon -hiiressä virtaa riittää ja riittää. Hiiri käyttää alle puolet vastaavien langattomien hiirien käyttämästä virrasta, joten käyttöikää on jopa kolme vuotta paristojen vaihtamisten välillä*. Lisäksi sen erittäin pienikokoinen langaton vastaanotin pysyy liitettynä tietokoneeseesi, joten hiiri on valmis käyttöön pitkäksikin aikaa milloin ja missä hyvänsä. Pikavieritystoiminnon ansiosta voit selata pitkiä asiakirjoja kuin lentäen ja löytää etsimäsi tuossa tuokiossa. Laserseurannan ansiosta osoittimen hallinta on sulavaa ja tarkkaa. Oikeakätisen muotoilun ansiosta kätesi on yhtä mukavasti töiden päättyessä kuin niitä aloittaessasi. 3 vuoden takuu.


Tuotetiedot:

TUOTENIMIKE LOGITECH WIRELESS MOUSE M705 SILVER
TUOTEKOODI 910-001949
VALMISTAJAN KOODI 910-001949
EAN-KOODI 5099206023901
VALMISTAJA LOGITECH
TUOTERYHMÄ HIIRET
SUOSITELTAVA KÄYTTÖMAA Universaali
LIITÄNTÄ LANGATON
LAITTEISTOVAATIMUKSET USB
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Mac OS X 10.4,Mac OS X v10.4.10,Mac OS X v10.4.9,Mac OS X v10.5,Mac OS X v10.6,Windows 7,Windows Vista,Windows XP,
TAKUUAIKA 3 V