HUAWEI P SMART Z EMERALD GREEN

UUSI HUAWEI P SMART Z! Huawei P Smart Z on viime vuoden myydyimmän puhelimen sisarmalli. Se on varustettu upealla 6,59” Ultra FullView -näytöllä, jossa ei ole ollenkaan lovea. Videoiden ja e-kirjojen katselu sekä pelien pelaaminen on poikkeuksellisen mukavaa tältä käytännössä reunattomalta näytöltä.
SaatavuusVarastossa
SKU
51094KSD
279,00 €

HUAWEI P SMART Z EMERALD GREEN - UUSI HUAWEI P SMART Z!

Huawei P Smart Z on viime vuoden myydyimmän puhelimen sisarmalli. Se on varustettu upealla 6,59” Ultra FullView -näytöllä, jossa ei ole ollenkaan lovea. Videoiden ja e-kirjojen katselu sekä pelien pelaaminen on poikkeuksellisen mukavaa tältä käytännössä reunattomalta näytöltä.

P Smart Z:n erikoisuus on sen etukamera: pop-up kamera ilmestyy puhelimen päältä automaattisesti vain sekunnissa, kun laitteen etukamera laitetaan päälle. Etukamera on todella kestävä, ja se kestää myös kovan paineen sekä äärimmäisiä lämpötiloja. Etukamera on myös varustettu tekoälyominaisuuksilla, joiden ansiosta kuvat ovat optimoitu automaattisesti eri kuvaustilanteiden ja -kohteiden mukaan. 3D-muotokuvatilan ansiosta sekä etu- että takakameralla otettuihin kuviin saa viimeisteltyjä, studiolaatuisia valoefektejä, joiden ansiosta näytät joka tilanteessa parhaalta.

Tekoälyominaisuudet löytyvät myös P Smart Z:n takakamerasta, joka tunnistaa peräti 22 erilaista kuvauskategoriaa (esimerkiksi kissa, teksti ja muotokuva) sekä 500 erilaista tilannetta. 16 + 2 megapikselin kaksoiskamera pitää huolen siitä, että saat ammattimaisia kuvia pehmeällä taustasumennuksella eli bokehilla.

Kehittynyt Kirin 710F -8-ydinprosessori tehostaa laitteen toimintaa sekä vähentää virrankulutusta. P Smart Z toimii sulavasti, vaikka pelaisit graafisesti vaativia mobiilipelejä tai katsoisit livevideoita. Kookas 4000 mAh:n akku tukee prosessorin virransäästöteknologiaa, jonka ansiosta akku kestää menossa mukana hämmästyttävän pitkään. 4 Gt:n keskusmuisti sekä 64 Gt:n tallennustila pitävät muistosi turvassa. Mikäli lisätilalle on tarvetta, voit lisätä tallennustilaa muistikortilla jopa 512 Gt:hen asti.

Tekniset tiedot:

Akku

Akun kapasiteetti, 4000 mAh

Kamera

Etukamera, 16 MP
Takakamera, 16 + 2 MP

Käyttöjärjestelmä

Käyttöjärjestelmän versio, 9.0
Mobiilikäyttöjärjestelmä, Android

Levyasema

Tallennuskapasiteetti, 64 GB

Liitännät

Latausliittimen tyyppi, USB-C
Liitännät, USB-C,3.5 mm

Muisti

RAM-muisti, 4 GB

Navigointi

GLONASS, Kyllä
GPS, Kyllä

Näyttö

Näytön koko, 6.59"
Näytön resoluutio, 2340 x 1080 pikseliä

Paino ja mitat

Tuotteen mitat (L x S x K), 77.3 x 8.8 x 163.5 mm
Tuotteen paino, 196.8 g

Prosessori

Prosessorin malli, Hisilicon Kirin 710
Prosessoriytimien määrä, 8

Puhelinominaisuudet

Kaksois-SIM ominaisuus, Kyllä
Knox Mobile Enrollment-tuki, Ei

Tallennusmedia

Maksimi muistikortin koko, 512 GB
Yhteensopivat muistikortit, microSD

Tiedonsiirto

Bluetooth, Kyllä
NFC-tuki, Kyllä

Muut

Lavan koko, 200
Pakkauksen korkeus, 62.00 mm
Pakkauksen leveys, 90.00 mm
Pakkauksen nettopaino, 400.00 g
Pakkauksen paino, 0.50 kg
Pakkauksen pituus, 176.00 mm
Pakkauskoko, 10
Tuoteryhmä, ÄLYPUHELIMET
Valmistaja, HUAWEI
Valmistajan koodi, 51094KSD