APPLE TV 4K 64GB

VIHDOIN APPLE TV PALVELUT 4K:NA! Apple TV 4K: lla katsot elokuvat ja TV-sarjat 4K HDR -tarkkuudella. Saat loistavaa sisältöä apeista, kuten Viaplay, HBO Nordic ja Yle Areena. Ja striimaat suoria urheilulähetyksiä ja uutisia. Koko television katselu muuttuu.
SaatavuusVarastossa
SKU
MP7P2KK/A
249,00 €

APPLE TV 4K 64GB - VIHDOIN APPLE TV PALVELUT 4K:NA!

Apple TV 4K: lla katsot elokuvat ja TV-sarjat 4K HDR -tarkkuudella. Saat loistavaa sisältöä apeista, kuten Viaplay, HBO Nordic ja Yle Areena. Ja striimaat suoria urheilulähetyksiä ja uutisia. Koko television katselu muuttuu.

4K HDR
4K:lla kuva on tarkempi,koska siinä on neljä kertaa enemmän pikseleitä kuin tavallisessa HD:ssä. HDR (High Dynamic Range) näyttää kirkkaammat,todentuntuisemmat värit ja enemmän yksityiskohtia. On kyseessä sitten hittielokuva tai lempi­ohjelmasi,kaikki näkyy entistä elävämpänä.

Uutiset ja urheilu livestriiminä
Apple TV 4K tarjoaa nyt sinua kiinnostavia live-lähetyksiä,uutisia ja urheilua. Löydät suosittuja urheilulajeja ja tuoreimmat uutiset huippuapeista,joten suorien lähetysten katsominen sujuu entistä helpommin.

Katso TV:tä sormillasi
Apple TV Remote -kaukosäätimessä on tarkka Touch-kosketus­pinta,jolla löydät haluamasi nopeasti peukaloasi käyttämällä. Voit myös säätää TV:n tai A/V-vastaanottimen äänen­voimakkuutta. Bluetoothin ansiosta kauko­säädintä ei tarvitse osoittaa TV:tä kohti. Apple TV poimii komennot joka puolelta huonetta.

Hurja suorituskyky, hurjemmat grafiikat
A10X Fusion -siru on tehokas alusta monipuolisemmille peleille ja apeille. Niitä löytyy Apple TV:n App Storesta.

Kuvasi, videosi ja musiikkisi:kaikki TV:ssä
Katsele iCloud-kuvakirjastosi kuvia ja videoita tai jaettuja albumeita isolla näytöllä. Liitä Apple Music kotiteatteriisi. Anna ystäviesi ja perheesi jakaa kuviaan sekä videoitaan AirPlaylla.

Tekniset tiedot:

Tuotekuvaus Apple TV 4K 5 - digitaalinen multimedia-vastaanotin
Tuotteen tyyppi Digitaalinen multimedia-vastaanotin
Resoluutio 4K SUHD (2160p) - HDR
Audiokanavat 7.1 kanavaympäristö
Dekooderit Dolby Digital,Dolby Digital Plus,Dolby Vision
Lähde Verkko
Suoritin Apple A10X Fusion 2.38 GHz (6 ydintä) - 64 bittiä
Grafiikat PowerVR GT7600
Tallennuslaitteet Flash sisäinen - 64 Gt
Audiomuodot WAV,AAC,AIFF,MP3,FLAC,Apple Lossless,AC-3,suojattu AAC,EAC3,HE-AAC v1,MP3 VBR
Videomuodot MPEG-4,H.264,MOV,HEVC,M4V,MP4
Kuvamuodot GIF,JPEG,TIFF,HEIF
Tuetut resoluutiot 3840 x 2160 - 60 fps - H.264/HEVC SDR Main 10 profile ¦ 640 x 480 - 30 kuvaa/sek - MPEG-4 Simple Profile
Intelligent Assistant Siri
Streaming-palvelut Netflix,YouTube,NBA,Red Bull TV,TED,Tastemade,Viaplay,Apple Music,iTunes,HBO Nordic,TV2 Play,MUBI,iTunes Movies,iTunes TV Shows
Liitännät Gigabit Ethernet,Wi-Fi,Bluetooth
Ulkomitat (PxSxK) 9.8 cm x 9.8 cm x 3.5 cm
Paino 425 g